Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

och naturisterna jublar

Mellan tummen och lillfingret
bodde dom tre
vise
männen

Herr Pek
visste exakt
vad man skulle peka på

Herr Lång
visste exakt
hur man skulle smeka
åhhhhhhhhh

Herr Ring
hade rätt spring
i foten
när någon
föreslog

ring
som klädnad

Pust
sa han

endast naken är jag
fri




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 1497 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2008-01-26 18:46



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Likt en Susanna i badet, lästes här som kvadet, av en tvagandes ren, så som dyrgripna ben, var förlade hon nu glasögonfodralet?
2018-02-24

    MelodyOfMemory
Fullkomligen underbar :D
2014-06-06

    ej medlem längre
Blev glad av att läsa detta :)
2012-10-05

  Dufvenberg
Som sagt, övriga kommentarer känns överflödiga.

Men...fräckt och jävligt uppkäftigt!!

Gillas!
2012-05-20

  dubbelve
Underbart! Fick mig att le.
2012-05-13

  Junitvillingen
Denna får mig att dra ordentligt på smilbanden. Fantasifullt skrivet:-)
2009-04-19

  Prästen utan religion
tänkte skriva ett det var en fantastiskt bra dikt men nu när jag ser att du redan fått så mycket beröm så blir det bara denna rad.
2009-01-28

    känsla tanke handling
fan vilken grymt skön dikt!
2009-01-17

  Nicole Margit
Nej men åh, haha. Vilken mysig!
2008-09-20

    ingvar VIP
Underbar dikt. Endast naken med min älskade är jag fri att vara jag..
2008-06-01

  Teresia Ridell
Hahhaa !
Ja dessvärre har även friheten sitt pris..
2008-01-27

  Vilsen Annette-hittar vägen
Ha ha ha.... kul text!
2008-01-27
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan