Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

\"Förhoppningar\"

Kanske blir det bättre, kanske blir det bra.
Kanske får jag det jag önskar,
kanske får jag det jag vill ha.

Kanske jag har blundat, och inte sett allt det jag har.
Kanske att du är okej, och jag är underbar.

Kanske att jag bara låtsas att jag inte har \"ALLT\"...
Kanske att jag missat, att det är bra överallt.

Men jag hoppas, och nästan tror - att livet är fint.
Att det är vackert, Och värt en chans.




Fri vers av MemoryLane VIP
Läst 365 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-01-26 18:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MemoryLane
MemoryLane VIP