Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gudarna

Jag älskar livet

det ska
gudarna veta

Vem mördade
Olof Palme ?

det ska gudarna
veta

Varför hängde
Jesus
på korset

det ska
gudarna
v
e
t
a

Vem vill jag
skada
men kommer aldrig
att röra

det ska gudarna veta

Hur mycket
vet gudarna
och

har de tystnadsplikt ?

Det
ska
gudarna veta




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 182 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-01-27 11:09



Bookmark and Share


  Vilsen Annette-hittar vägen
Där fick du till det ;)
2008-01-27
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan