Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mödernes mor

 

 

dofter av gräddsås
ädelstenar Kungen av Danmark
i kristallskålen
på en broderad duk
och den alltid närvarande
stillheten

fragment av en helhet

är minnet
jag fortsätter
väva nya mönster av

vet dock

att den vackraste bilden
bär jag innombords

 

minnet 

 

 

 

 

 




Fri vers av Leif Furstedt
Läst 229 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-01-27 19:22



Bookmark and Share


  Dessie 35
Får mig att tänka på min mormor =) fin text
2008-01-27
  > Nästa text
< Föregående

Leif Furstedt
Leif Furstedt