Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utanför ramarna

 

 

det tar tid
att lägga pusslet
som inte finns

att forma bitarna
kan jag göra med hjärtat

svårast är
att hitta materialet

 

 

 

 




Fri vers av Leif Furstedt
Läst 195 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-01-27 19:45



Bookmark and Share


    Trast
Du skriver intressant.
2008-01-29
  > Nästa text
< Föregående

Leif Furstedt
Leif Furstedt