Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Uno... ett uns av tillvaron

 

 

det var i centrum
ett steg vid sidan av
den stora världen
som mörkret samlade oss
där korvmojens
rödgula sken
spred värme i stegen
alltmedan vi trampade drivor
halkade runt famntag
skrek skrattade
och lade en svordom
av princip

det var där

dina pomesfritteeees
och din rödbrusiga nos
var något kännt

respekterat

 

din anspråkslösa önskan
att få vara

en del

 

av vårt liv

 

 

 

 




Fri vers av Leif Furstedt
Läst 192 gånger
Publicerad 2008-01-27 19:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Leif Furstedt
Leif Furstedt