Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
^_^


Bittersweet

Kärlek, en väg till helvetet.
En väg utan återvändo.
Dömd till att bli älskad,
i sin ensamhet.

Varmt och eldigt hett,
sätter hjärtat i brand.
Så kallt, och blött
Dömd att förevigt slockna.

Kvävas av röken från ugnarna.
Älskas till döds.
Dömd att bli torterad,
i saknaden.




Fri vers av sachie
Läst 229 gånger
Publicerad 2008-01-28 15:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sachie
sachie