Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det här är precis som titeln förtäljer, betraktelser från en bar. Venezia.


Betraktelser från en bar LX

~~~


paret satte sig till bords,
mannen beställde
en italiensk meny till sig själv
och en engelsk till sin fästmö


frågade henne sedan diskret
vad de olika rätterna var




~~~




Övriga genrer av Markattan
Läst 483 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-01-28 15:57



Bookmark and Share


  Hans w-art Westlund VIP
världsvan fasad
2008-01-31

    Bodil Sandberg
hehehee...kanske hon viskade spickekôrv eller värmlandskôrv eller nåt sånt i örona pån(finns säkert i alla upplysta länder..fniss)...tack tack för ännu en skön betraktelse!!!!!!
2008-01-31

    barroom_hero
Här säger många att man först skall försöka beställa på landets egna språk. Jag vill se de svenskar som försöker beställa mat på thai eller vietnamesiska. Jag tycker det är lite tvetydigt. Beställer han på engelska, eller är det engelsk mat han beställer till henne? Eftersom det är i Venezia så borde det vara på engelska han beställer. För det finns väl förhoppningsvis inte engelsk mat att beställa utanför de brittiska gränserna... :)
2008-01-29

  Krissie
Hahahaha...
2008-01-28

  Jessica Ebbesson
Han tänkte kanske lära sig lite italienska med hjälp av sin fästmös engelska översättning :)
2008-01-28

  ordterroristen
å, vilken underbart osvensk människa ^^ glädjer mig att folk vågar prova på lite nytt, även om de kanske inte helt förstår vad det är de beställer - kind of like myself.
2008-01-28

  Larz Gustafsson VIP
Ja, alla är ju inte belevade globetrotters.
2008-01-28

  Jan Linderoth
Borde man väl se, eller känna på smaken.
Du får mig att längta efter Bulls uteservering!!
2008-01-28
  > Nästa text
< Föregående

Markattan
Markattan