Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Väntar bakom nästa dörr

 

 

trotts

att jag har ett gap
kan svälja dig hel

känna

skall du inte tro
inbilla dig
förvänta dig väna ord

drömma kan du
bland inbundenheten

men egot i mig
sväljer var dag
som sekunder
sveper förbi dina ögon

så släpp ut mig
våga förlora
ytterligare en bit
av ditt liv

om...

men först
måste du hitta nyckeln

 

om du törs...

 

 

 

 

 




Fri vers av Leif Furstedt
Läst 186 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-01-28 20:25



Bookmark and Share


  aol
just nycken tillhjärtat gillas verkligen
2008-01-28

  Lena Krantz VIP
Nyckeln ja, var fasiken äääär den...*letar förvirrat bland allt*...

Fast å andra sidan kan man läsa in som om du är ett odjur som sväljer allt och det vill man ju inte...

Intressant dikt måste jag säga. Det fanns någon slags ilska här tyckte jag..
2008-01-28

  Ola Rydberg
Stark dikt om
mod och nyfikenhet
men det är bara min tolkning
2008-01-28
  > Nästa text
< Föregående

Leif Furstedt
Leif Furstedt