Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Men se där liken ler ju !

Slicka min kropp
ren

Befria mig från slaggprodukter
såsom

Slemmiga
osanningar

dränkt hopp

och

luftslott

Ja sparka
mig på pungen

väck mitt inre med smärta

livet kommer ända att
göra ont

förr
eller

senare

Snickra ihop
mitt testamente

för kära du
jag har tummen mitt
i
näven

Sen kan vi gå


Ikea
köpa
något onödigt

äta oss mätta
på billig korv

och

le ikapp med
dom andra
liken




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 179 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-01-28 20:36



Bookmark and Share


    Nattviol
hihihi..
skönt skaldat
om önskade sparkar
på pungen.. aj aj aj
*S*
och IKEA fick du med
på ett hörn - mammons
überbilliga palats!
fast korven är ju billig...
2008-01-28
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan