Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En vacker del av dig

 

 

över år
då längtan
ur tydlig hetta
började bygga
en mosaik
med bitar
ingen den andra lik
varrierade gapen
en del vidöppna
andra intill osynliga

som minnet

de små bitarna
fanns där
att beskåda
och de stora syntes

men många
av de stora djupen
doldes
och ni gled
lätt över
de osynliga gapen

det gjorde även jag

men

en sak var för betydande
för att bli
en skärva
i en bild

 

dig fäste jag närmare

gjöt in

 

i min själ

 

 

 

 

 




Fri vers av Leif Furstedt
Läst 205 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-01-28 20:56



Bookmark and Share


    sunnanvind
Underbart...
2008-01-29

  isidore
Otroligt skickligt att få de koncentrerade orden att te sig så melankoliskt avslappnat.
2008-01-28
  > Nästa text
< Föregående

Leif Furstedt
Leif Furstedt