Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kommentera gärna.


Efter det plågsamma livet kommer ännu mera smärta...

Jag tynar bort mot det tomma intet
Där lycka inte existerar
Där man ständigt hör plågsamma skrik på hjälp
Där alla går vilse i den flammande labyrinten
Och aldrig hittar vägen ut...
Där man är omringad av eviga slag och tårar
Här finns ingen återvändo...




Fri vers av LillaVampyr
Läst 254 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-01-28 21:10



Bookmark and Share


  Lars Granlöf
Livselexiret är nyckel ut.
Omvänd romantik, alltså vackert bildspråk
som används till att måla, en skräckbild.
Mycket din dikt.
2008-01-31
  > Nästa text
< Föregående

LillaVampyr