Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett trevande vingslag

 

 

i tankarnas berså
bland skira strimmor
av värme
flödar
över dina läppar
en osäkerhet

förgylld

en från mig
försvarslös
naken tanke
i väntan på

dig

en bevingad skönhet

 

 

 

 




Fri vers av Leif Furstedt
Läst 301 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-01-28 22:18



Bookmark and Share


    Cajsa
Mycket bra skrivet
2008-01-29

  Betlehemsstjärnan VIP
Väldigt mjukt och vackert...för mig är det här en sån behaglig läsning.../B
2008-01-29

  aol
så vacker svävar den in i mitt hjärta
2008-01-29

    sunnanvind
Åh vad jag gillar denna!
2008-01-29

  Lena Krantz VIP
Ja jag instämmer i nedanstående kommentarer, det här var mycket vackert men jag ser också glädje och värme...trivsamt liksom!
;o)
2008-01-28

    Lindizz
väldigt bra skrivet.
2008-01-28

  isabel louise
åh så fint och vackert poetat!
2008-01-28
  > Nästa text
< Föregående

Leif Furstedt
Leif Furstedt