Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hur två hjärtan sätts i brand

Lätta moln lindar in våra hjärtan i sina silverkanter. Smycker dem med stjärnglitter och eldflammor, en gåva från solen för att sätta våra hjärtan i brand. Så får vi vila på de duniga, vita molnen och flyga högt över jorden, högt ovan det vi tidigare sett som "allt".

Himlens alla änglar dansar med iver runt de rosor av månfrost som du fäst i mitt hår. Solkatter tittar med nyfikna blickar på det som nu sker och som ingen förstår.

Så underbart vackert ser vi solen gå ner, från molnen som ger oss synen från ovan. Så svårt att ta till sig av det som vi ser innan molnet har landat på nytt.

Landat på jorden med två hjärtan satta i brand, utav eld som aldrig kommer att slockna.

 Hf-08

 

                             




Fri vers av harriet
Läst 612 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-01-28 22:20



Bookmark and Share


  Dennis s
jag älskar dig o du satte mitt hjärta i brand o jag ditt jag vet att din eld snart har slocknat till en bitter glöd men jag ska få dig att gnistra o slänga på mera ved
2008-04-20

  Effell
Mycket bra. Ett språk som frammanar tydliga bilder.
2008-04-02

  aol
underbart
2008-02-25
  > Nästa text
< Föregående

harriet
harriet