Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

--Leka med stjärnorna--

Jag vill leka med stjärnorna

nå det jag aldrig nått.

Jag skulle ge dig alla stjärnor

för att åter igen få se dem lysa

i dina vackra ögon.

Jag vill hålla dig i min famn

och höra ditt hjärta slå.

 

Jag skulle skydda dig mot regnet

och torka dina tårar,

vilket jag aldrig kommer att få.

Jag vill se dig le mot mig

och höra ditt underbara skratt.

Jag skulle göra vad som helst...

 

Om jag åter fick se stjärnorna glittra

i dina ögon,

hålla dig i min famn

och höra ditt lyckliga skratt

skulle jag aldrig släppa dig igen!




Fri vers av harriet
Läst 469 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-04-30 14:10



Bookmark and Share


  Oscar Stolpe
Snyggt!
2012-08-25

  Ilona _L
Så vackert!
2008-04-30
  > Nästa text
< Föregående

harriet
harriet