Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Snart fyller jag 50


Önskelistan

 

  

Det svåraste är

att inte vilja ha något alls

 

och få det




Övriga genrer av korpfjäder
Läst 773 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-01-29 16:40



Bookmark and Share


  micke marin
he he, ja, knepigt hur det kan bli.
2008-01-29

  Anna Nickolausson
ja inte kan det vara lätt
2008-01-29

  Rosmarin
Välformulerad, underfundig och sorglig
2008-01-29
  > Nästa text
< Föregående

korpfjäder
korpfjäder