Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ojdå

Ojdå, det blev visst lite blodigt.
När vi gjorde upp.

Vi kastade knivar förklädda till ord.
Högg varandra med kommentarer som svärd.

Bakom oss stod våra armeer, våra vänner.
Vi gjorde upp om landet... skolan.

Ojdå, det blev visst lite blodigt.
Och där ligger en arm.

Min arm.
Den gick visst av, antagligen när du kallade mig det där.

Det håller fast vid något.
Ett ord.

Jag vill sparka på den.
Få den att släppa.

Men den är omringad
Av en osynlig barriär.

Min fot räcker inte för att krossa den.
Mina ord-knivar och kommentar-svärd har ingen effekt.

Ojdå, det blev visst lite blodigt.
När vi gjorde upp.

Ojdå, det blev visst lite blodigt.
Men vem fan bryr sig?

Det är ju vårt jävla blod.
Ingen bryr sig om vår idiot-strid i alla fall.

Ojdå, det blev visst lite blodigt.
Men vi ska städa upp.

Ojdå det blev visst lite blodigt.
När rond 1 var igång.

Ojdå, det blev visst lite blodigt.
Men vi ska städa upp

Sedan.




Fri vers av Zozzie
Läst 364 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-01-29 17:39



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Japp, så kan det bli. Härligt att höra ddet där uttryckt så, ord kan ju göra precis lika ont som slag, till och med ondare.

Tycker dock att det är lite väl mycket upprepningar i slutet.

Jag tycker om den
2008-02-08

    Leedy
jag älskar den!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2008-01-31

    I....
åå gu den ägde ju ba så hårt!! xP
2008-01-29
  > Nästa text
< Föregående

Zozzie