Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bara lite tankar och känslor om livets gång.


Pausa och vänta


Jag vill att livet skall stanna

vänta

pausa

Jag orkar inte vara vuxen nu

Inte som han och hon

inte som någon av dem 

De ser så trötta ut

men de orkar ändå fortsätta

De som älskar sina barn

men som även älskar sin tid

de som klagar dagarna i ända

och som är tacksamma för sånt

jag inte förstår.

 

De växer bort

en efter en

och jag stannar kvar

oförstående 

De går in i en annan värld

där allt annat spelar roll

Jag avundas deras mod

och beundrar mönstret

men kan inte

och vill inte följa.

Kanske är jag bara inte redo än. 




Övriga genrer av mjangsan
Läst 284 gånger
Publicerad 2008-01-29 17:47



Bookmark and Share


  Sanchez VIP
ja, hehe
jag får höra det där väldigt ofta från min mor - grow up!
men jag vägrar göra det, jag vägrar göra vuxen grejer (förutom att jobba)
än så länge känns det inte lockande med de sakerna som vuxna brukar göra och jag vet inte om det nånsin kommer bli
jag tror att den dagen då jag blir vuxen kommer jag att sluta skriva poesi därför är det bättre att aldrig växa upp
2008-01-30

  Larz Gustafsson VIP
Det orkar inte jag heller. Fast jag är 46. Jag vägrar.
2008-01-29
  > Nästa text
< Föregående

mjangsan
mjangsan