Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På rygg i universum

Jag sluter mina
läppar

runt jordens kalla
skal

Det är
lite
svårsmält

med alla skogar, sjöar
länder i krig -
osorterade
sopor
och överbetalda
politiker

Jag
tar en tupplur
i universum
efter denna udda
måltid

och drömmer
om en

bättre värld








Fri vers av Ola Rydberg
Läst 214 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-01-29 19:45



Bookmark and Share


    Nattviol
å du må förlåta en
galen Nattviol som
genast gjorde sig
bilden av detta som
du slukat.. och hur
det sen kom ut -
den naturliga vägen...

aj aj aj..

*ler*
2008-01-29

  Bortklemad
Gillas verkligen! Applåd!

mvh Oskar
2008-01-29

  Kramgalen
bra och udda!!kram!!
2008-01-29
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan