Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varför inte...

 

 

om jag väljer
är det inte
av fri vilja
för jag
är rätt duktig
att påverka
mig själv

 

hmmm...

så är det nog

för jag är en djävel
på att njuta

;)

...

 

 

 

 




Fri vers av Leif Furstedt
Läst 170 gånger
Publicerad 2008-01-29 20:30



Bookmark and Share


  Lena Krantz VIP
*fniss* samma här. Jag kan glatt övertala mig till både det ena och det andra....
2008-01-29
  > Nästa text
< Föregående

Leif Furstedt
Leif Furstedt