Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Beska droppar

 

 

det syns
det dolda
bakom dina strama läppar
och din tveksamma blick

det som motvilligt bänder
din kropp
över dagens estrad


då...


som alltid

dessa stunder inför
spelade känslans orkester
vackra melodier
i dina öron
ett porlande i väntan
tills kvällens toner
beträdde scenen

övertog


...

 

nu är det över

så är det
när glasen är tomma

och smaken som minnet
sitter kvar


till synes

 

tänk...

 

 

 

 




Fri vers av Leif Furstedt
Läst 277 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-01-29 20:48



Bookmark and Share


  aol
som en vacker sång fint flöde
2008-01-29

  Lena Krantz VIP
Jovisst är vissa droppar beska du....i alla fall sådana som sväljs i själviskhetens krydda.
2008-01-29
  > Nästa text
< Föregående

Leif Furstedt
Leif Furstedt