Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vilken färg har fnitter...

 

 

jag skriver
med svart bläck
vaknar
i en vit dimma
vårdar mina gula
smått grånande sår
och flirtar violett
samt blåljuger

men

en sanning är

att jag kysser
med röda läppar

 

 

 

 

 




Fri vers av Leif Furstedt
Läst 248 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-01-29 20:56



Bookmark and Share


  aberatio
Citerar lite imperiet: \"Ett hjärta är alltid rött, ett hjärta har alltid rätt\"

Det är en vacker färg med fin symbolik. Som den här texten :)
2008-01-29

  aol
bra tankar fin poesi
2008-01-29

  sol
fnitter är så klart rosa på tjejjer
och kanske svartmullrigt
på stora skogshuggarmän

:)

gillar rubrikfrågan
och de sista enkla två raderna
2008-01-29

  Lena Krantz VIP
Fnittrets färg måste vara blå....som en porlande vårbäck ...

Men

blir inte läpparna röda av själva kyssen?
2008-01-29

    Sven-Erik Sköld
Fnitter torde ha ljusgul färg, och skratt knallgul eller solgul.. Intressant frågeställning f.ö!
2008-01-29
  > Nästa text
< Föregående

Leif Furstedt
Leif Furstedt