Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När ett livskort ögonblick utsattes i tid och rum utav ödet själv

fyra ögon möttes
färger blandades
likaså som kärlekens förvirrande känslor.

mitt inre flämtande sår
av saknad
öppnades
på nytt

blödde den väldiga saknaden
av dig

med blicken
vi
kände
varandra

som om vi långsamt
klätt av varandra

minne
efter
minne

såg på dig

älskade
saknade

såg på dig

med blicken
kysste ditt hjärta

ditt hjärta
jag en gång ägde

såg på dig

i ett livskort ögonblick


dock för mig och dig
hade alla världens klockor

långsamt

stannat




Fri vers av Vem?
Läst 367 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-01-30 19:52



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
färger blandades


I vår son möts två kontinenter.
2008-01-30
  > Nästa text
< Föregående

Vem?