Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag älskar inte dig

i lågornas sken
sover du i kurvan av min midja
ostörd virar jag dina lockar
kring mitt finger


men jag älskar inte dig


jag håller om dig
fjäderlätta fingetoppar
leker längs din ryggrad


men jag älskar inte dig


sömndrucken omfamnar du mig
håller mig tills vi båda vaknar
i ett hav av känslor


men jag älskar inte dig




Fri vers av Poison Ivy
Läst 4699 gånger och applåderad av 88 personer
Publicerad 2007-05-30 13:03



Bookmark and Share


  Ole Sunnerfjell
Här behövs mer förlitan på, våga säga, våga möta. Bara genom att bygga kommer överraskningens vägar som ger tydlighet och din väg blir klarlagd. "Start talking´"
2013-02-08

    ej medlem längre
Fint och ont
2011-08-31

  eelinpersson
jag känner igen mig.
vackert.
2009-10-28

  Ylvavirvla
Smärtsamt vackert.
2008-11-14

  VampyrÄngel
Det här är bra!
Det gör liksom ont på något vis,
men det är väldigt bra uttryckt.
2008-10-17

  Aida*
åh, så kvinnligt det kan bli.
Precis sådär typiskt, mitt i prick.
2008-10-17

  Ilona _L
Jag blir väldigt berörd av denna text...
2008-07-29

  Diffusiaria
gillade denna, skrev ngt liknande en gång..
2008-07-07

  Daniel Asklöf
JAg tycker att du är väldigt snygg. Vad tycker du om mina texter? Jag lovar, jag är coooooooool
2008-04-12

    Vem?
*Stum*
2008-01-12

    Lillduvan
Snyggt skriven. Stark. Underbart utryckt.

Närhet är inte detsamma som äkta kärlek. :)
2008-01-07

  J A Nicander
Som en kniv skär orden genom betydelsen av närhet utan kärlek, likaledes vemodigt skön och uppriktig. Snyggt!
2008-01-04

    vide
jag tycker den här var sorglig......
2008-01-01

  aol
verkligen vacker blev berörd
2007-12-15

  Ola VIP
Hmmm, återkommer ofta till den här...så f-rbannat bra!
2007-10-01

  Stensamlaren
ojojoj!! ny favorit! :)
2007-09-06

    Ililja
Den här dikten är vackert motsägelsefull. väldigt känslosammt..
2007-08-26

  Ola VIP
Ypperligt komponerad text, men ändå ligger det ngt tungt ovan, och liksom dränker glädjeruset...Applåder!
2007-08-17

  Sländan
Tycker om! Vemodigheten ligger tung över texten. Dina ord är underbara och jag gillar hur du använder \"men jag älskar inte dig\" som upprepning mellan styckerna. Like it!
2007-07-17

  mysanpysan
en stund i ett ögonblick

samma känsla som när jag skrev den
och nu läser denna av dig

i en stund av beröring
och känslor
harmoni

och dessa små fina finurliga sammasatta ord
\"i kurvan av min midja\"

och att ostörd vira lockar

jag älskar inte dig
svårt för mig att tyda
jag tror inte riktigt på d
som att du försöker intala dig själv

kanske just d du vill förmedla?

mjuk och fin
2007-06-12

  Tove Meyer VIP
du skriver mig. precis. jag vet inte vad jag ska säga.
2007-05-31

  Peppe11
snyft!!!
I dreamed a dream of time gone by...
2007-05-30
  > Nästa text
< Föregående

Poison Ivy
Poison Ivy