Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Borta med vinden

Oro

Tänk om du aldrig blir älskad
Tänk om det inte blir som du tänkt dig
Tänk om du inte får henne
Får någon
Alls


Men

Tänk om det blir precis som du tänkt dig
Tänk om du får henne
Eller någon
Egen


Vill

Du då ha allt det som du tänkte dig?
Bara henne?
Mig


Eller

Får du kalla fötter
Fingrar på dörrhandtaget


Borta med vinden




Fri vers (Fri form) av Poison Ivy
Läst 368 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-09-24 21:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Poison Ivy
Poison Ivy