Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tidvattnet

jag känner hur din kärlek
drar sig tillbaka från mig

likt tidvattnet är det
omöjligt oundvikligt ostoppbart

och jag har ingen makt
på känslornas hav

du lämnar mig

med ett silvernät av
tårar som jag samlar

i tomma snäckor
som du gömt i sanden




Fri vers av Poison Ivy
Läst 339 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-08-24 22:18



Bookmark and Share


  alvljus
Mycket vackert formulerat om svåra, smärtsamma känslor.
2013-08-25

    ej medlem längre
Oh, så skimrande fint!!!
2013-08-24
  > Nästa text
< Föregående

Poison Ivy
Poison Ivy