Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bredvid dig

Du kryper upp bakom mig
Håller mig
Kilar in huvudet mot min nacke
Drar in min doft
Andas ut tryggt
Du är hemma
Din hand söker min
Vi flätas samman till en

Men jag gråter tyst när du inte ser

Du viskar i mitt öra att du älskar mig
Dina läppar nuddar mitt skulderblad
Och du smeker mitt hår
Slinga för slinga
Som du alltid gjort
Så här ska det alltid vara

Men jag är inte säker längre
För jag gråter tyst när du sover bredvid mig
Egentligen är jag inte längre här

Bredvid dig




Fri vers av Poison Ivy
Läst 371 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2013-09-16 20:52



Bookmark and Share


    ej medlem längre
En bild av en tragik som är vanlig

Väl fångat!!
2013-09-16
  > Nästa text
< Föregående

Poison Ivy
Poison Ivy