Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

i rymden finns massor av känslor


du är ett barfotabarn
som springer ensam över vintergatan
med ett pärlband av känslor
som du strör över mitt himlavalv
sällsynt som förgätmigej
är den kärlek du ger mig




Fri vers av Poison Ivy
Läst 424 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2013-08-24 20:29



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Så skör och vacker.
Bokmärks:)<3
2013-10-22

  Hon kallar sig poet VIP
En av mina favoritblommor..bara namnet är så fint, och det gav känslan i dikten
2013-09-24

    ej medlem längre
Så fint och skirt
2013-08-24
  > Nästa text
< Föregående

Poison Ivy
Poison Ivy