Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att gå på lina

Akta!

Inte för mycket!
Inte för lite!

Nej, hur vattnar man en blomma?
Hur sköter man en kärlek?

Det blir så lätt för mycket
Det blir så lätt för lite

Säg, vem lär dig gå på lina
När tråden aldrig håller




Fri vers av Poison Ivy
Läst 360 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2013-08-24 21:16



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
najs!
lagom - the swedish concept!!!
2013-08-24

    ej medlem längre
Tycker om..bra flyt i orden, och hela upplägget känns väl uttänkt
2013-08-24
  > Nästa text
< Föregående

Poison Ivy
Poison Ivy