Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ibland kan det vara helt omöjligt att bestämma sig för vad välja? Finns det någon hjälpsam poet som kan vägleda mig?


Tidsspegel

Mot vinterhimlens
vita intighet
skatans svarta vingar
tecknar tidens gång


Haiku

Mot vinterhimlen

skatans vingpenna
tecknar tidens gång




Fri vers av vera gade VIP
Läst 561 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-01-30 20:46

Författaren vera gade gick bort 2013. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  [jimmy]
jag gillar den här i haiku-formen

särskilt i den senare versionen här under
2008-04-23

  vera gade VIP
Tack för hjälp- såhär kanske:

Mot vinterhimlen
skatans vingpenna tecknar
tidens gång
2008-02-01

  Björn Nilsson VIP
Ett förslag:

Mot vinterhimlens
vitnande intighet
tecknar skatans svarta vingar
tidens gång

Eller:

,,,
tecknar skatvingar
tidens gång ????
2008-01-30

    papillon
Haikun tilltalar mig mest, i varje fall vid en första anblick. Här bör man kanske fundera ett tag...
2008-01-30
  > Nästa text
< Föregående

vera gade
vera gade VIP