Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det gör inget. Det känns. Fortfarande. Mer.

 

 Det Känns.

 

det gör inget

om jag verkar vara

lite borta ibland 

 när jag är

någonstans

jag egentligen

inte är

(Det är fortfarande din famn är i.)

det gör inget

om jag inte är

mig själv

till 100%

när jag är med

vemsomhelst

som inte är du.

(Det är bara du som gör mig till den jag är.)

det gör inget

om jag inte

riktigt fokuserar

på vad

andra säger

till mig

(Det är fortfarande din röst jag har i huvudet.)

det gör inget

om jag ibland

verkar vara

känslokall

och hjärtlös

(Hjärtlös är jag inte, det är bara det att du har ockuperat mitt hjärta.)

det gör inget

att jag kan

vara så som

jag är ibland

för jag är

kär

(Det är starkare än förr, älskling.)




Fri vers av ms. r ghazale
Läst 639 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-01-30 21:41



Bookmark and Share


    vilgot hellros
bra.
2008-03-02

    ej medlem längre
Härligt beskrivet om förälskelsen... gillar uppbyggnaden på din dikt. Snyggt placerade strofer.
2008-02-01

    sunnanvind
Härliga rader där förälskelsen sprider värme!
2008-02-01

  Inkarasilas
Så jävla dökär att det plingar i orden, aaaah!!
2008-01-30

    ej medlem längre
denna dikten förklarar verkligen äkta kärlek !
2008-01-30

  prinscess VIP
det kallar jag kärlek
2008-01-30
  > Nästa text
< Föregående

ms. r ghazale
ms. r ghazale