Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

BRÅVIKEN - Morgon

Sjöfåglarna -
skrattmåsar, tärnor, trutar -
flyger bort från min strand
nära över morgonens vattenspegel
ut mot Djurö kvarn
där solen rullar sitt röda klot
upp över Kolmårdens
mörka krön




Fri vers av vera gade VIP
Läst 612 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-01-31 07:04

Författaren vera gade gick bort 2013. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  Bjarne Nordbö
Några kilometer ifrån Djurön bor jag. Unnerstad. Ser din bild som du så vackert tecknar. Återkommer.
2008-06-10

  isabel louise
gillar känslan...tidig morgon...målande vackert med få ord :)
2008-01-31

  Rachel Roth
tycker om...känslan, fåglarnas flykt, solens rullande!
2008-01-31
  > Nästa text
< Föregående

vera gade
vera gade VIP