Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Måste man...

 

 

jag väljer inte kärleken

den väljer mig

hoppas bara att vetorätten gäller

 

 

 

 




Fri vers av Leif Furstedt
Läst 216 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-01-31 20:07



Bookmark and Share


  Sanningsägaren VIP
tror inte den
går att hävda i dessa fall
2008-02-01

  Lena Krantz VIP
*ler* ja det är tur att vi har fri vilja, ingenting är egentligen något måste. Vi bara tror det ibland...
2008-01-31

    sunnanvind
ja...man får hoppas!*L
2008-01-31

  Larz Gustafsson VIP
Alltid.
Annars är det inte kärlek.
2008-01-31
  > Nästa text
< Föregående

Leif Furstedt
Leif Furstedt