Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Orkeslöst

 

 

ett fuktigt spår

tanken är inte längre

och ögonen inte längre

våta

 

 

 

 




Fri vers av Leif Furstedt
Läst 257 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-01-31 22:04



Bookmark and Share


  Sanningsägaren VIP
tanken är där alltid...
2008-02-01

    sunnanvind
När tårarna för längesen slutat komma..man är trött, så in i själen trött, bara fåran nedanför ögonen är en påminnelse om gråten...min tolkning...min känsla...
Jättebra poetat!
2008-02-01
  > Nästa text
< Föregående

Leif Furstedt
Leif Furstedt