Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det finns en nästan osynlig fläck där från en måltid 1983

Vad har du på
tapeten ?

livsfrågor
matrester
eller rentav

beslutsångest

Vem har målat väggen
och varför
är
det
inte i samma

färg

rött
gult
grönt

spretar åt olika håll

och det svarta hörnet
där hjälper det
inte ens
att
tända ett levande ljus

jag går
inte för nära
det

men jag kan dofta
röken från
ljuset ibland





Fri vers av Ola Rydberg
Läst 218 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-02-01 14:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan