Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
receptionister hur stavas det? O_o


Jag hatar försäljare.

Jag hatar försäljare
Med deras påklistrade leenden.

Jag hatar kassörskor
Med deras inställsamma attityd.

Jag hatar receptionister
De är så fånigt hjälpsamma.

Och jag hatar mig själv
För att jag är allt det där.




Fri vers av Zozzie
Läst 455 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-02-01 21:26



Bookmark and Share


  Fångad i en Snöglob
[forts] Dock rätt enkelt, som alla dina texter. Vill gärna se mer komlicerade mojänger ifrån dig, längtar efter det!
2008-04-01

  Fångad i en Snöglob
Fortfarande underbart!
2008-04-01

    I....
haha zozzie!! du e absoulut nt så!! <3
2008-02-03

  Larz Gustafsson VIP
Det är bara telefonförsäljare jag har problem med. Och töntarna som antastar mig i city och tjatar om mobilabonnemang.
Jag har ingen mobil och vägrar att ha en.
2008-02-01
  > Nästa text
< Föregående

Zozzie