Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en liten bild gjord i paint, inte ngt mästerverk men ändå... ^_^


Den sista rosen

En svag doft snuddade mina näsborrar.
Fyllde i de länge utsuddade strecken.
Lade ut färgen på paletten.

Så blev du funnen.
I landet där minnen lagras.
Men ibland försvinner.

Den sista rosen.

Tecknad på ett vitt papper.
Färgad av den sista doften.
Målad av blodet av ett hjärta.




Fri vers av sachie
Läst 321 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-02-02 22:39



Bookmark and Share


  issac.a.m
så vackert..
Den sista rosen

Tecknad på ett vitt papper
Färgad av den sista doften
Målad av blodet av ett hjärta

härliga rader...
2008-02-02

  Carola Zettergren
ÅH! vad snyggt poetat!!!
2008-02-02
  > Nästa text
< Föregående

sachie
sachie