Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
massa full coh skit


massa fel

glittra över mig,
häll magiskt pullver.
jag vill le mot dig,
le som aldrig förr.

för du betyder så mycket för mig.
du är den bästa som finns.
le mot mig,
le som aldrig förr.

snälla förstå mig.
förstå vad som händer i mig.
kan du aldrig förstå mig
jag vill att du ska förstå mig.

det händer massa fel
massa jävla fel
som inte får hända
absolut inte.

alla ställer krav,
jobbiga krav.
för stora krav.

men varför får man aldrig säga nej?
varför får man aldrig säga att man aldrig orkar?
varför får man inte säga NEEEJ?
varför accepterar ingen?

nu är jag så trött på det här,
snälla sluta ställ krav.
snälla sluta be mig att bara bra.
snälla sluta säg att jag kan så mycket bättre.

jag gör det jag orkar just nu.
jag gör bara det jag själv vill.
när ska ni förstå?
LÅT MIG VA!.

jag är full och ledsen.
men jag vet vad jag vill.
LÅT MIG VA!.




Fri vers av zebraflickan
Läst 252 gånger
Publicerad 2008-02-03 02:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

zebraflickan