Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ordblind

Jag ska skriva ett brev -
ett sånt du vill ha.
Det kommer ta tid,
men sånt gillar jag.


Jag ska läsa ett brev -
ett sånt som jag har.
Du skulle förstå
om det ändå var klart.


Jag ska bränna ett brev -
ett sånt som försvann.
Med hjärtat i halsen
tar jag steget i land.


Jag ska glömma ett brev -
en tår på min kind.
Du är en öppen bok
och jag är ordblind.




Fri vers av Johan Hargne
Läst 472 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-02-03 03:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Hargne
Johan Hargne