Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mina pengar räcker till att hyra en film

Pappan
som håller i pinnen
när barnet
cyklar

vackra fotsteg
mot asfalten


Den feta amerikanska
bilen

passerar
den röda
volvon
med text
på bakrutan

( Tvättas )

någon har humor
eller

tvångsaktiga renlighets tankar

Hon har
ett
kontoutdrag
i sin hand

vi kan nog beställa
pizza
ikväll






Fri vers av Ola Rydberg
Läst 205 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-02-03 15:16



Bookmark and Share


  Just Emotions
gillar denna jättemycke!! bra!!!
2008-02-03

  Lilla My* VIP
Som filmat i småstadsvardagskväll...slutet på månaden eller i en grå verklighet... Fint skrivet!!
2008-02-03
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan