Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
skratta åt mig! håna mig! kalla mig tönt!


what a man!

japp jag är på bra humör! om vi tar en tillbakatitt så ser vi nog att det inte ofta varit så att det avspeglats i det jag skrivit, men nu ni, detta ingår nig lite i mitt \"posetiv-inställning-projekt\" jag exprementerar lite med, med mig själv som försökskanin.
jag såg på TopGun igår, alla ni som inte sett den - ni har gått miste om något! se den direkt! det gjordes mycket bra på åttiotalet, och tom cruise - oh tillåt mig att svimma lite. Maverick är fyfanimig en av de snyggaste jag sett! synd bara att tom nu är minst lika gammal som min farsa! annars hade jag gift mig med honom! en åttiotalstom på silverfat - yesplease!
det var verkligen filmkväll igår, kikade även lite på american pie - beta house.
mycket snygga pojkar i den filmen också. och alla tjejer hade kroppar som jag just nu drömmer om, eller de flesta hade det iallafall..
en snabbtitt på harry potter hanns också med, han är fin han med.
jag är ledsen att ni får stå ut med detta, men jag bara...
tjuhu!

nog talat om de män jag vill ha!
(men nej tro inte att min lista av killar jag vill ha tar slut där hahaha nej, långt ifrån!)

jag ska vara lite mer jobbig innan jag sätter punkt här,
vill ni veta vad jag helst vill just nu?
(om ni gissade på något med tom cruise så är det en bra gissning & jag kan ju knappast tacka nej, men ...)

en vän, gärna av motsatt kön, som jag kan ha grymt roligt med, som jag kan prata med, hitta på saker med, ha någon att utföra alla mina små rackartyg med. någon som jag kan resa runt i sverige med, någon som vågar, någon som kan, någon som jag kan vara trygg med och som jag trvis med, som är min andra halva, någon som förstår mig och som förstår hur jag tänker, någon att diskutera med och skapa egna små dagliga äventyr med, och som är min bästa vän, och då vill jag understryka \'vän\', för inte mer än vän då. kanske begär jag lite mycket men önska, hoppas och drömma måste man ju få. men det känns ganska ensamt ändå, jag är rastlös och jag behöver någon som jag kan sätta mina planer i verket med, någon..

någon som någongång känt samma?
skulle vara kul o veta ...



nu ska jag återgå till mina fantasier om mavericcccccckkkkkk!!





Övriga genrer av alonee
Läst 368 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-02-03 17:06



Bookmark and Share


  Just Emotions
applåder*
2008-02-03

  vetlandaslyna
här kan man verkligen tala om att läsa personen bakom orden! och den där vännen önskar alla. jag som trodde jag skulle få skratta, håna och kalla någon tönt, fatta besviken! *ler*
2008-02-03
  > Nästa text
< Föregående

alonee