Det Svenska språket bjuder på möjligheter att leka..." />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det Svenska språket bjuder på möjligheter att leka...


Abstinensiellt

 

 

tårtoman

kastar minnet
år tillbaka
till högtidsstunders frosseri
eller nu
en vuxenlek med ord

det låter
som en gammal cafémöbel
i de prominenta skuggornas salonger

 

cafénalism

låter som en godtagbar
njutningsstörning

 

abstinensiellt...

 

 

 

 




Fri vers av Leif Furstedt
Läst 321 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-02-03 20:00



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Behaglig läsning:)
2008-02-03

  aol
ler gillar din poesi vilk meningar cafenalism jag gillar
2008-02-03
  > Nästa text
< Föregående

Leif Furstedt
Leif Furstedt