Ett möte i CampLatte" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ett möte i CampLatte


Lever i smakriket

 

 

små
porlande stänk
av dofter
heta
bländande förnimmelsegnistor
serveras bedövande
att avsmakas

svarslöst

blandas och avnjuts
allmedan andra handen
trycker sig
mot år av spår

synen

ett rum av dofter
där tiden
i ståtliga ekmöbler
blandas med kaffe
letar sig upp
över ytan

känner...

ytterligheten
som smeker ditt ansikte
och blandas
med den söta smaken
av dig

dina läppar...

som tanken tvångsmässigt
håller
nyper sig fast

vid...

det som var
... avstånd

nu smakriket
i smaker och hetta
avståndslöst

avnjuts

 

 

 

 

 




Fri vers av Leif Furstedt
Läst 220 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-02-03 20:45



Bookmark and Share


  Lyckohäxan Enediel
\"små
porlande stänk
av dofter\"

Verkligen en bra början på en jättebra och vacker dikt...du målar upp känslor och bilder med så härliga ord...väldigt bra gjort!
2008-02-04
  > Nästa text
< Föregående

Leif Furstedt
Leif Furstedt