Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett hav kan ljuda så stilla


En kropp kan tala

medan ordströmmar kan stå stumma.

Det tysta kan storma

och ett hav kan ljuda så stilla.

Fötter kan snabbt springa ikapp

världar som har stannat.












Fri vers av Elisabeth VIP
Läst 221 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-02-03 22:06



Bookmark and Share


  Vind
Paradoxal poesi, fint förmedlat...
2008-02-03
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth
Elisabeth VIP