Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad är ett liv utan närhet till Kärlek?

Vad är ett liv utan närhet till Kärlek?
Om Du är så nära att varken ögon kan se
Eller sinnen förnimma...
Låt då hjärtat få se...

Jag ber dig.

Den Kärlek Du känner som får oss
att slita oss ur våra kroppar
och ta vårt livs största språng rakt emot Dig

Det enda språng som är viktigt i livet.
Låt mig få löpa fritt rakt i Din famn.
Låt mig få höra den vägen som är.
Den vägen som lagts och som löper mot Dig.

För vad är ett liv utan närhet till Kärlek?
Vad är en väg som inte leder oss dit?

Mitt tålamod, förlåt...
Mitt hjärta, min älskade

Blind blev jag här
Blind för Din Kärlek
Blind inför Dig.

Mitt allt och min enda.




Övriga genrer av solo.
Läst 289 gånger
Publicerad 2008-02-04 02:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

solo.