Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En resa, ett Färdmål, en Kärlek, ett Ljus


Vår resa till stillhet


Det finns en Källa
Från vilken vi härrör
Och till vilken vi alla
En dag kommer nå

Och självaste Jorden
Vår medresenär
Som färdas i omlopp
I riktning mot Ljuset

Och vi kretsar i cirklar
Och spinner i virvlar
Men ljusen i världen
De står där de står

Människor färdas,
Och växter och djur,
Planeter och månar
Och alla på färd

Men stjärnor och solar
De står där de står
De föds och de dör
Men står där de står

För hela vår värld
Är vår heliga skrift
Vid liv, men nedskriven
Som står där den står

Och vår resa är lång
Men en dag ska vi stå
Och lysa av Kärlek
Och stå där vi står




Fri vers av solo.
Läst 349 gånger
Publicerad 2007-06-04 14:29



Bookmark and Share


  Albert
oj vad fint det här var!!!
2007-06-04
  > Nästa text
< Föregående

solo.