Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ligger spridd över naket golv

                               

                                                      vill
                               
                                önskar
                                          men
                           kan inte 
                       säga

                                   
                                     vilken

                                  dag
                                                mitt löfte
                faller
                                        tyst
likt  vind
                                               
                    över
             
                       

                                          sprucket




                                                                         blå
 




Övriga genrer av Micael Axelsson
Läst 551 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2008-02-04 20:50



Bookmark and Share


  Maria Zena Viklund
underbart!
2008-04-20

  Suddad
Wow! Jag finner inga ord, hur kunde du finna sådana underbara?
2008-04-16

    Manuela
Jag gillar , tycker om och diggar den här !!
Kulit att läsa på annat vis liksom :)
Noga uträknat tro eller föll allt på plats i sekunden du skrev ??
Svårt att veta men njutbart ändå !
Kramar i massor !!
2008-03-10

    inmeddiginålsögatkamel
De där orden var perfekt placerade..
Fint som tusan.
2008-02-18

  Hating
shit va bra!
2008-02-18

  Nina V A
spridda ord men utslängda så att man lutar sig fram och plockar, plockar försiktigt, närvarande - för att sammanfoga detta pussel till en bädd i rummet man tassar in till - inuti - när det spruckna blå tynger över, verkligen ja, jag använder faktiskt ordet - vacker - text!
2008-02-08

    ej medlem längre
Vackert o nyskapande poesi, applåderar!
2008-02-04

    sunnanvind
Talande dikt som säger saknad! Bra visat på det sätt du skriver på!
2008-02-04

  Carlita
bara ord som ligger spridda på en färglös skärm, men de faller i ett mönster och det finns många färger i det blåa som man vill plocka upp här, mkt fint
2008-02-04

  ia VIP
du är alltid lika överraskande..
nya ideer..
snyggt

tvekan, hoppfullhet, längtan, saknad osv..innehåller allt
*funderar ett tag*
2008-02-04
  > Nästa text
< Föregående

Micael Axelsson
Micael Axelsson