Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varför .....

Varför ska du alltid plåga mina drömmar och tankar... vad jag än gör så finns du framför mina ögon ! din röst ekar i mina öron dina händer vilar i mina men varje gång ja slår upp ögonen så finns du inte , vad ska jag göra mitt hjärta slår för dig ... men de finns en sak ja vet .. det är att du aldrig kan bli min ..




Fri vers av My name is
Läst 369 gånger
Publicerad 2005-05-29 10:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

My name is