Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livets lotteri







Mången är dit gången som int haft tur
den får ofta åka dit och sitta snällt i bur

turbulent är just den färden
som leder ut i världen

men hitom höst och ditom vår
känslan av att tömmas får

envar som sin klagan ger skall
så verkar mänskan o står pall

för ensamhet och kärlekstörst
trots en del drar vinstlott först




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 228 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-02-05 19:42



Bookmark and Share


  glittertindra
här fanns många kloka tankar... visst är livet ett lotteri ibland, lite är som man styr det och ofta har det med turen att göra...
2008-02-05
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP