Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Positiv syn...

 

 

jag har köförbud
på klubben
av en anledning

kan jag åberopa köförbud
imorgon 06.05
när bussen kommer

och slinka in först

 


undrar liksom...

 

 

 

 

 




Fri vers av Leif Furstedt
Läst 296 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-02-06 21:19



Bookmark and Share


    sunnanvind
Ja...kolla med bussbolaget bara...*L
2008-02-07

  aol
det går bra din chaufför
2008-02-07
  > Nästa text
< Föregående

Leif Furstedt
Leif Furstedt